OSLO: Frisk Askers stjernespiller, Mats Zuccarello Aasen (20), går som ventet til den svenske toppklubben Modo.

- Jeg er selvfølgelig veldig glad for at alt nå er i orden. Det har vært en drøm for meg å få spille i den svenske ligaen, og at jeg nå får muligheten er veldig morsomt og spennende, sier Zuccarello Aasen.
Selve kontrakten blir signert i løpet av et par dager. Fra før spiller Per-Åge Skrøder i Modo.
- Det blir trist å forlate Frisk, særlig etter den sesongen vi har hatt nå (seriemester). Men jeg kommer til å angre hvis jeg ikke prøver meg i en av verdens beste ligaer, sier 20-åringen.
Patrick Yetman, som hadde kjempesuksess i Storhamar, spiller også i Modo. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.