Da Lillehammer tapte 3-2 hjemme mot Storhamar i den andre kvartfinalen søndag, hadde store deler av Storhamar-supporterne kledd seg i gule t-skjorter med Alexander Reichenbergs navn og nummer på ryggen.

Smigret av interessen

For etter det HA-sporten erfarer skal både spilleren selv og Storhamar være interesserte i en overgang.

- Jeg fikk med meg at de hadde drakter med mitt navn og nummer på. Det er jo moro at andre lag er interesserte i meg, sier Reichenberg som forteller han vurderer flere andre klubber i tillegg til Lillehammer og Storhamar.

Nå har 22-åringen fullt fokus på sluttspillet.

- Jeg kan ikke gå rundt å tenke på det nå. Jeg er Lillehammer-spiller og forholder meg til det.

I 3-2-tapet i går var Reichenberg av kampens mest toneangivende spillere. Han plaget Storhamar-backene i samtlige 60 minutter, men uten å notere seg for noen målpoeng.

- Det var et surt tap i dag. Vi er mye bedre med i denne matchen, men surrer det til i 2. periode igjen, depper Lillehammers nummer 61.

- For min egen del så synes jeg at jeg spiller en god kamp. Jeg datt ut av tellinga på hvor mange skudd jeg hadde, men det var nok til å score, sier Reichenberg.

- Bedre enn Storhamar i dag

Lillehammer-trener, Tor Nilsen var fornøyd tross tap, men deppet på spillernes vegne.

- Det er frustrerende å tape en kamp hvor vi utvilsomt er bedre enn Storhamar, sier Nilsen.

- Jeg er stolt over innsatsen og energien gutta viser i dag.

For etter en rolig 1. periode var det gjestene fra Hamar som tok tak i kampen, anført av Jacob Berglund som scoret Storhamars to første mål, hvorav det første var i undertall.

- Vi gjør noen personlige feil vi ikke har råd til og Storhamar straffer oss knallhardt, sier Nilsen som ikke er bekymret for fortsettelsen i kvartfinaleserien. Han tror måten Lillehammer avsluttet søndagens kamp gir energi.

- Vi er nær ved å snu kampen etter en sterkt 3. periode. Den gir gutta trua på at det her er mulig å snu. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å dra ut denne kvartfinaleserien så langt vi kan, avlsutter Nilsen.

Les også
SPORT Kommentar av Rune Steen Hansen
Les også
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00