HAMAR: Natt til lørdag norsk tid, startet kvartfinaleserien mellom Philadelphia og Washington. I går avslørte Flyers at Patrick Thoresen (bildet) kan bli en del av rekka som skal stoppe NHLs beste poengplukker, Alexander Ovetsjkin, med 65 mål og 47 målgivende på 82 kamper.

Tidligere har Philadelphia forsøkt flere rekker for å stoppe stjernespilleren uten å lykkes. Russeren har ni mål og totalt 16 poeng på åtte kamper mot Philly.
Ifølge nyhetsbyrået AP kan det bli Mike Richards, Joffrey Lupul og Patrick Thoresen.
- Ovetsjkin finner nesten alltid en vei til å få skudd på mål, uansett hvem som prøver å stoppe ham, forklarer trener John Stevens i Philadelphia.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.