HAMAR: - Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er en type som gir opp, sier Teddy Midttun.

Skuffet over vrakingen fra trener Rune Gulliksen.
Men motivert for å komme tilbake på laget.
Da HA-sporten snakket med Teddy i går, satt han med sin ni måneder gamle datter på fanget.
- Det er tungt å være borte fra familien 60, 70 timer i uka, og det kan det bli med ishockey, jobb og mye reising. Jeg og Heidi (samboeren) ble enige om at dette var en prøvesesong i forhold til det. Det har gått bra, men ishockey blir jo ikke lenger det viktigste. Selvfølgelig er det jo det når jeg er i hallen og skal prestere, men når det ikke blir noe spilletid blir det en nedtur.
- Betyr det at du vurderer å legge opp?
- Jeg vurderer jo ting hele tida. Men jeg skal gi hundre prosent ut denne sesongen, og det er da kontrakten min går ut, lover Teddy som signerte en to pluss en-kontrakt for to år siden.

- Uenig
Sesongen startet med mye benkesliting for Midttun, men da Cato Ørbæk ble skadet - bar det rett inn som back i tredjerekka.

Hån måtte gripe sjansen:
- Det følte jeg at jeg gjorde også. Før sesongen var jeg mer motivert enn noen gang, og det var kjedelig å ikke få spille. Men da jeg kom inn i laget igjen, beviste jeg at var god nok. Jeg var kanskje bedre enn noen gang. Men så ble det ikke mer spilletid, sier Storhamar-backen.
- Og det er jo hele ironien oppi dette, legger han til.
Han lagt fram sitt syn på saken overfor Rune Gulliksen.
- Jeg fikk beskjed om at vrakingen ikke var prestasjonsrettet, men fordi Rune ville ha i gang Cato igjen. Det forstår jeg veldig godt, men jeg synes det er litt rart at ikke jeg har fått sjansen igjen. Nå har det gått lang tid, sier 25-åringen.
- Jeg er selvfølgelig uenig det. Men det skal jeg jo også være.

Kompenserer med styrke
På kampdagene vet Teddy at det kan bli lite aktivitet.

- Derfor må jeg trene knallhardt med intervaller og styrke for å være i best mulig form når sjansen kommer. Det er mitt ansvar overfor lagkameratene mine.
- Jeg ønsker ikke å få plassen tilbake fordi noen andre blir skadet. Jeg vil ha den fordi jeg holder nivå.
Det som har skjedd gjør likevel ikke Teddy umotivert:
- Det farligste er å ikke bry seg om det. Da er man ute av det helt. Jeg må bare fokusere på å komme tilbake igjen på nivået jeg var da jeg spilte som best. Og sjansen kommer nok, tror han.

- Kan kjempe om det
Teddy Midttun mener arbeidsmoralen i Storhamar gjør laget til en het seierskandidat når sluttspillpucken droppes om noen måneder:

- Vi er et lag hvor alle gjør alt for at lagkameraten skal få det best mulig. Det er slike lag som gjør det best når det virkelig drar seg til.
Sier Teddy Midttun.
Fast bestemt på å gjøre alt for å komme tilbake på laget denne sesongen.
Men usikker på hva som skjer i den neste.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.