I helgen tapte Storhamar 1-2 hjemme for Vålerenga etter sudden death, mens Lillehammer slo Manglerud Star 3-2 på bortebane.

I morgen Mjøs-rivalene for første gang i seriespill denne sesongen. 

Lagene møtte hverandre i en treningsturnering i Lillehammer tidligere i høst, og da var det hjemmelaget som vant.

ønsker revansje

Det ønsker ikke Erik de la Rose at skal gjenta seg i morgen.

- Vi må få satt farten i spillet, og ikke la oss bli dratt ned i tempo. Det skjedde da vi møtte dem sist, og det var også det som var problemet mot Vålerenga, sier han og legger til:

- Dersom vi klarer å holde farten oppe, kommer vi til å "åke" over dem. Skøytegåingen er vår styrke, sier han.

Da Vålerenga tok ledelsen i forrige kamp, begynte Storhamar-spillerne å komplisere spillet sitt.

- Vi faller ut av rammene, og så begynner vi å jukse litt - over hele banen. Vi kommer ikke samlet som et lag, og Vålerenga forsvarte seg godt, sier han.

power play

På dagens trening brukte laget mye tid på å få satt overtallsspillet.

Joey Tenute, Petteri Nummelin, Hampus Gustafsson, Alexander Reichenberg og de la Rose ble drillet lenge, og de scoret flere mål.

- Vi hadde ingen plan da Nummelin fikk utvisning i forrige kamp, men dette er ikke noe å stresse med. Vi har spilt power play i ni minutter denne sesongen, og vi skal score i hver femte mulighet vi har, sier han. Pucken må gå fortere, avslutter backen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.