I går var Larrivée, kanskje sammen med Joakim Jensen, den Storhamar-stjernen som glitret mest på isen i 7-2-seieren over Rosenborg.
Canadieren går på norskkurs. Ikke bare for å lære språket, men også slik at han kan skaffe visum og dermed få muligheten til å søke seg en deltidsjobb ved siden av ishockeyen.

Vil spare klubben

- Jeg må ha 300 timer norskkurs for å kunne skaffe visum før jeg har lov til å ta meg jobb ved siden av hockeyen, sier Christian Larrivée til HA-sporten, og forteller videre:
- Jeg har lyst på en deltidsjobb. Da får jeg mulighet for å kutte ned på lønna jeg har i Storhamar, og kompensere med deltidsjobben jeg da kan ta på meg. Jeg elsker dette landet og Storhamar Dragons, og gjør det som er nødvendig for å få bli værende her. Det er ikke moro for noen å gå ned i lønn, men jeg er absolutt villig til det, sier dragenes nummer 23, som har planer om å bo i Norge videre også etter at karrieren som ishockeyspiller er over.

Slitt med sykdom

Sammen med Joakim Jensen og Pål Johnsen dannet Larrivée en effektiv og produserende rekke mot Rosenborg. Til sammen sto de for seks poeng i 7-2-festen i går.
- Vi har spilt sammen siden jul i fjor, og kjenner hverandre veldig godt. For min del er det ikke så farlig om det er jeg som plukker poengene, så lenge jeg jobber hardt og får de andre til å se bra ut, sier han, som bidro både offensivt og defensivt.
Han har slitt en stund med sykdom, men føler seg stadig i bedring.
- Jeg har vært mye syk og faktisk spilt en del kamper med sykdom i kroppen, men nå har det løsnet litt. Og jeg er god da jeg er i form, slår han fast.

Drepte kampen

Han er naturligvis fornøyd med seieren og de tre poengene mot Rosenborg.
- Det er lenge siden vi scoret det første målet i en kamp. Da fikk vi med oss publikum, og det er sterkt å score fem mål på én periode, smiler Larrivée.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.