HAMAR: Slik er statusen på landslagsspillere fra Storhamar per i dag:

Ruben Smith er en av tre målvakter på A-landslaget. I den siste U20-troppen var det ingen fra Storhamar. U18-landslaget har ikke hatt noe aktivitet ennå denne sesongen. Der kan Christian Remo Nikolaisen være en kandidat. Simen Hoel Johannessen har tatt flere steg, og kan være aktuell etter hvert på U20-landslaget.

Få fram riktige typer
- Det er viktig for oss å få fram typer som passer internasjonalt. Antall spillere på landslag er et svar på om den jobben vi gjør over tid er bra nok. Det er ingen tvil om at spill internasjonalt er ett hakk opp fra det daglige. Det vet jeg mye om etter to år som trener på U20-landslaget. Vi har ikke vært flinke nok over tid i forhold til å få folk opp på et landslagsnivå. Da må vi se på hva som kan gjøres. Noen klubber har drahjelp av idrettsgymnas. De har bedre forutsetninger for å lykkes slik sett, men det er bare ett av flere elementer. Hva kan vi gjøre med de ressursene vi har? Vi må hele tida ha ambisjoner om å få folk på alle landslag, sier Gulliksen.
Første mulighet
De fire 16-åringene fra Dragons drar som nevnt til Oslo i dag. 39 spillere skal kjempe om en plass i troppen til en firenasjoners turnering i desember.

- Dette er vår første mulighet til å få en landslagsplass, og det er veldig spennende, sier Eirik Salsten.
De fire guttene spillere på U17-laget til Storhamar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.