HAMAR: Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen håper det løser seg med den tidligere Dragons-målvakten.
- Vi prøver å få til en pakke. Vi mener Jonas er en perfekt keepertrener. Han er fantastisk person, som er flink til å kommunisere, og flink til å lære bort. Jonas er veldig positiv til dette, så får vi se. Vi jobber med å skaffe ham en jobb ved siden av, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Jonas Norgren ville ikke kommentere saken da HA-sporten snakket med ham i går ettermiddag.

20 prosent stilling

Etter det HA-sporten erfarer er det snakk om en 20 prosent stilling i starten, med mulighet for mer etter hvert.
Dragons har ikke hatt keepertrener siden Torbjørn Orskaug ga seg.
- Vi har savnet en keepertrener. Slik jeg ser det nå, hvis vi får på plass Jonas, kan han jobbe helt ned i årsklassene. Denne sesongen har Trevor Koenig og Robert Hestmann hatt to keepertreninger i måneden med alle keeperne opp til U19. I tillegg har Svein Harald Arnesen fulgt opp keepere på lagsbasis. Det vil si at de har bidratt på treninger, sier Bøe Andersen, og fortsetter:

Ekstra trenerressurser

- Vi er ikke i mål med trenerkabalen. Vi får se hva vi lander på, men med et 1. divisjonslag vil det være behov for ekstra trenerressurser, sier Coba.
Mattias Livf er aktuell som trener for 1. divisjonslaget.
- Vi har drøftet det med ham, og Mattias er positiv.

12 sesonger i Dragons

Jonas Norgren spilte 12 sesonger og 627 kamper for Storhamar, og er med det nummer fire på adelskalenderen, bak Pål Johnsen, Tom Erik Olsen og Erik Kristiansen. Den første sesongen hans var 1997-98. Jonas flyttet til Sala etter 2008-09-sesongen, og ble trener i Östervåla, hvor han spilte flere sesonger før han kom til Hamar.
Denne sesongen er han trener i moderklubben Sala, på nivå fem i det svenske systemet.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00