De vil ha med trenerne Rune Gulliksen og Tom Erik Olsen også neste sesong.

Her forteller Sjur Rakstad-Larsen om det de jobber med.

- Jeg har pratet med Rune om det, og her vil det være en kabal med arbeidsgiveren hans blant annet. Det kan være aktuelt at han blir hovedtrener på heltid også. Vi får se. Jeg har nevnt neste sesong for Tom Erik også, sier Rakstad-Larsen, og fortsetter:

- Vi må også ta en runde med spillerne, men jeg har et klart inntrykk av at trenerne har tillit i spillergruppa.

- Ikke umulig

- Tidligere ble det sagt at dere skulle lete etter trener i Sverige. Er det lagt på is?

- Vi var inne på det sporet, men nå er vår førsteprioritet å få på plass Gulliksen. Enten sammen med Olsen eller en annen, sier lederen i eliteutvalget.

Rune Gulliksen var naturlig nok skuffet etter 1-2-tapet på Jordal i går kveld.

- Jeg synes vi går ned med flagget til topps. Vi har levert et veldig bra sluttspill. Men akkurat nå er det lov å være skuffet, sier Gulliksen, og forteller litt om sine tanker om framtida:

- Jeg synes dette er veldig moro, og det er ikke umulig at jeg fortsetter hvis klubben ønsker det. Men det er ingen selvfølge å få trene dette laget. Jeg må utfordre meg sjøl hele tida for å få ut det beste ut av meg sjøl og ikke minst spillerne, sier Dragons-treneren, som tok over etter at Michael Smithurst og Jonas Norgren ofret seg da det kokte med økonomi.

Tre på kontrakt

Av spillerne er det kun tre spillere som har kontrakt videre: Christian Larrivée, Lars Løkken Østli og Mads Hansen. Trioen har igjen to år av sine kontrakter.

- Vi må også se på spillere selvfølgelig. Vi har pratet med noen, men bestemte at vi skulle ta resten etter sesongen. Det handler om å sette opp ei prioriteringsliste, sier Rakstad-Larsen.

Når det gjelder budsjett vet han ikke så mye ennå.

- Det aller viktigste er at vi får lisens. Det svaret kommer i løpet av måneden. Det vi vet er at det blir lavere lønnsbudsjett, men vi i utvalget ønsker selvfølgelig mest mulig til sport. Sporten er produktet vårt, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.