Kanadieren er en av tre spillere som har kontrakt også neste sesong. I går scoret han Storhamars første mål, og han vil gjerne spille i rekke med Pål Johnsen neste sesong også.

- Smart spiller

- Jeg krysser fingrene for at Pål tar en sesong til, selv om jeg skjønner at det er en vanskelig beslutning. Han har så mye erfaring. Det er godt å ha en som klarer å være rolig, og holde hodet kaldt når klubben er i tøffe tider. Hvis publikum ikke er fornøyde og gir beskjed om det, så holder han seg rolig og kald fordi han har så mye rutine. Pål er rett og slett en veldig smart spiller. Det er viktig å ha i et lag, sier Larrivée, og legger til:
- Jeg er ikke klar for å miste ham, og det tror jeg heller ikke laget er.

Rutinert helt

Pål Johnsen vil vente til etter sesongen med å si noe om framtida. I går ble 38-åringen, som er inne i sin 21. sesong på A-laget, den store helten i Hamar OL-Amfi. Storhamar havnet under 1-2 i sisteperioden, men da tok veteranen ansvar, og satte inn 2-2 og 3-2.
Seiersmålet kom 23 sekunder før slutt.
- Det handlet om å leve. Jeg var så sugen på å vinne denne kampen. Det var hele gjengen. Vi var litt mer desperate i dag, Det var moro å spille. Alle i rekka ville ha pucken, og alle gikk mye på skøyter. Dette var noe helt annet enn i de tre første kampene. Da var vi litt engstelige, men vi bruker ikke noe energi på det nå, sier Johnsen, og fortsetter:

Flere meldte seg på

- Nå får vi en ny sjanse på Jordal Amfi, og vi har ikke noe å tape. Det er bare å kjøre på i samme stilen. Vi har vært dømt ut av semifinalene, men i dag viser vi moral og stolthet. Det må vi fortsette med. Vi må spille desperat hockey, krige, og fortsette med å dekke skudd.
Pål Johnsen syntes flere meldte seg skikkelig på i går, i kampen hjemmelaget måtte vinne for å unngå tidlig sommerferie.
- Det er utrolig viktig at noen stepper opp, og det skjedde i dag. Jeg sa til gutta før kampen: Det er for tidlig å gi seg for sesongen nå. De var enige, og nå lever håpet igjen. Det er herlig. Dette gir sjøltillit, sier matchvinneren.
Storhamar kjørte de «gamle» rekkekombinasjonene igjen i går, og spilte en bra 1. periode, krydret med ett Larrivée-mål. Midtperioden var preget av mange utvisninger, og Vålerenga utlignet i overtall. Så kom 1-2.
Og så kom Pål Johnsen.
Med sitt blågule hjerte.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.