Dragons-treneren mener at vinnerviljen er hovedårsaken til at Storhamar har lyktes i det siste:
- Vi får ikke alltid til det spillet vil ønsker med så mange skader i laget. Dermed mister vi også feinschmeckeregenskapene, men i ishockey og i lagidretter ellers, kan eleganse langt på veg kompenseres med viljen til å vinne.
Godt trent
At laget har avgjort kampene helt på slutten, mener han viser at gutta er godt trent, kanskje bedre enn mange av motstanderne. Helgens kamp mot Vålerenga, tar han til inntekt for dette.
- Evnen til og viljen til å kjempe helt til siste slutt, har vært vår forse i den gode perioden vi har lagt bak oss. Jeg håper vi tar med oss dette videre i kveldens kamp mot Frisk og søndagens hjemmekamp mot et annet av formlagene, Rosenborg.
Frisk ikke til å spøke med
For Selv om Frisk ligger helt nederst på tabellen, er Smithurst helt klar på at en undervurdering kan straffe seg i Askerhallen:
- Frisk var nær ved å snu kampen mot Stjernen og de slo M/S som langt fra gjorde bort seg mot Storhamar i forrige uke. Også Frisk har evnen til å stå på til siste slutt og de er et klegglag. Vi får aldri fred mot dem, selv om de har lagt om spillestilen litt fra tidligere.
avslutter med Rosenborg
Med seier mot Frisk og Rosenborg, kan Smithurst & co. ta juleferie med god samvittighet.
- Det blir en mental greie om vi klarer å oppretthold innstillingen på slutten av året. Det er noen slitne hoder rundt omkring nå.
Om Storhamar lykkes, blir spennende å se.
- Vi har en del yngre spillere som er inne i sin første sesong der de er tvunget til å ta ansvar. Dette vil uvilkårlig gjøre oss noe variable ute på banen til tider, men jeg synes vi har mestret dette bra og jeg som trener, er veldig godt fornøyd så langt, sier Smithurst.
Tøff trening til jul
Når de to resterende kampene er ferdig skal det kjøres beinhardt på trening i neste uke, før gutta får slakke ned på tempoet fram mot en velfortjent juleferie.
- Likevel vil den uka bli en avkoblingsuke. Vi slipper å ha alt maset rundt dette med mental oppladning til kamper. Vi konsentrerer oss kun om det fysiske. Det blir bra, sier Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.