HAMAR: - Det er ikke farlig å si at vi ønsker å bygge videre på mange av de unge spillerne som har tatt et langt steg i løpet av seriespillet denne sesongen. Spillere som Martin Blakseth Huse skal være sentral i Storhamar videre, sier Carl Oscar Bøe Andersen.
Han trekker også fra unggutter som Robert Hestmann, Fredrik Lystad Jacobsen og Andreas Øksnes.
- Jeg kunne nevnt alle ungguttene i seriespillet, og det at de stadig utviklet seg gjorde at vi kanskje leverte en bedre prestasjon i serien enn mange ventet av oss. Det er sånn vi må tenke i Storhamar også videre, fortsette med den ungdomslinja vi har startet på, og utvikle de gode talentene som vil opp og fram.
Ingen av årets spillere er uaktuelle eller har takket nei til å være med videre neste sesong, men Bøe Andersen vil sammen med det sportslige apparatet evaluere skikkelig.
- Vi er på jakt etter hockeyspilleren som er gode både i serie og sluttspill. Kynisme, smartness og det mentale er viktige stikkord her. Hvis vi klarer å utvikle våre unge spillere videre, tror jeg alltid vi kan finne noen stjerner utenfra som passer godt inn i laget.
Storhamar har aldri budsjettert økonomisk med sluttspillsuksess. Denne sesongen hadde de lagt inn tre hjemmekamper i kvartfinalen. Det gikk akkurat.
- Det har vært tre gode kamper for oss. De to første ga oss mellom 210.000 og 230.000 kroner, og vi har vært helt på publikumstoppen, vi er veldig godt fornøyd med støtten fra våre tilskuere gjennom hele sesongen sier nestleder Jan Larsen og styreleder Tore Tomter.
Begge skulle selvfølgelig gjerne hatt et par slike kamper til. Det hadde hjulpet klubben over likviditetskneika
- Nå må vi fortsette å jobbe på, men vi skal glede oss over en god serie og at vi har mange unge spillere som har prestert bedre enn vi ventet. Alle spillerne er positive til å fortsette, og det er en styrke for oss, legger de to til.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.