STAVANGER: Styreleder Oilers styreleder Pål Higson avviser slett ikke at Ruben Smith står på klubbens ønskeliste for neste sesong.

- Vi har ikke begynt å planlegge neste års spillerstall ennå, og har fortsatt Andrè Lysenstøen under kontrakt. Men Ruben er en god keeper, og vi er alltid interessert i å forsterke stallen, sier Pål Higson til HA-sporten.

- Vært lenge i Hamar
Det at Smith er Stavanger-gutt, er selvfølgelig ingen ulempe.

- Nei, vi ønsker flest mulig lokale gutter på laget, understreker Higson.
Selv legger ikke Ruben skjul på at han snart er klar for nye utfordringer.
- Jeg har vært lenge i Hamar. I tillegg har jeg fått antydninger om at jeg bør dra utenlands for å komme meg videre i karrieren, sier Ruben Smith.

- Kan ikke utelukke noe
Litt spesielt er det at det er Stavanger Oilers keepertrener Sam Liebkind, som har snakket med Ruben, i form av at han også er keepertrener på landslaget.

Men Ruben tviler på at det blir aktuelt å spille for noen annen klubb i Norge.
- Jeg håper på utlandet, sier Ruben, som likevel ikke kan utelukke noen ting.
- Se på hva som skjedde med Nathan Martz i fjor. Han sto uten klubb og endte opp i Ungarn. Storhamar kan jo ikke vente for alltid de heller, og plutselig har de signert en annen keeper. Om det blir Oilers eller ikke, blir hypotetisk. Men jeg har ikke veldig lyst til å stå igjen med Furuset som eneste alternativ, sier Ruben Smith, som gjerne vil avslutte med gull med Storhamar.
- Det ville vært ufattelig deilig. Fokuset nå ligger på å gjøre det bra her.

Elendig 1. periode
I går fikk han og dragene en marerittstart på kampen, og lå under med 4-0 etter 1. periode.

- En kalddusj. Vi fikk erfare at det ikke bare er å dra ned hit og avgjøre. I dag tapte vi fordi vi ikke var klare til å gjøre drittjobben.
Ruben ble tatt av isen etter 1. periode og inn kom Jonas Norgren.
- Det var greit å få hvile litt. Det hadde blitt verre å bli holdt inne bare på trass. Trenerne er jo ikke interessert i å psyke ut sin egen keeper, sier Ruben.

Ble tatt på fart
Fra start var Dragons på etterskudd i alle deler av spillet, og ble tatt til de grader på fart av kvikke Oilers-spillere.

- Vi visste akkurat hva de ville komme med, og snakket om det rett før kampen. Likevel klarer vi ikke å stoppe dem, og det er skuffende, mener Eirik Skadsdammen.
Han håper dette er en oppvekker inn mot torsdagens kamp.
- Jeg tror dette tenner oss enda mer til torsdagens kamp, sier matchvinneren fra to av de tre første oppgjørene.
2. periode ble litt av det samme, men etter hvert dabbet tempoet, og Stavanger vant perioden 2-0.
Siste periode ble en ren transportetappe, hvor begge lag hvilte spillere med neste kamp i bakhodet.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.