Storhamar Dragons venter svar fra en ny back i løpet av uka.
Det bekrefter Rune Gulliksen i Storhamars sportslige utvalg. Gulliksen vil ikke ut med navn på spilleren, men kan fortelle at backkandidaten har spilt i NHL for noen år siden, senere i KHL, AHL, svensk eliteserie og i Sveits/Østerrike. Backen skal være av den røslige sorten og rundt 30 år gammel.
- Vi må ha et kjapt svar om han kommer hit eller ikke, hvis han ikke kommer, går vi videre til andremann på lista vår, som er en som spiller i AHL (Amerika) til daglig.
Storhamar ser i utgangspunktet etter én back, men blir det penger til overs, er det signalisert muligheter for å skaffe to spillere. Om dette blir en back eller en løper, er det ikke tatt endelig stilling til ennå. Power Play Club ønsker seg en back. Gulliksen er ikke så skråsikker.
- Med en back til, er vi godt forspent på den plassen dersom alle holder seg skadefrie, sier Gulliksen.
Det er Power Play Club som finansierer nyervervelsen(e).
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.