HAMAR: - Det blir spennende, sier hamargutten som aldri har spilt en A-kamp for Storhamar.

- Å få et barn i huset, betyr automatisk en endring i livet, sier Färjestad-spilleren:
- Sara har termin 4. januar, om fire og ei halv uke. Vi har bortekamp mot Modo 3. januar, sier Marius Holtet, som naturlig nok velger fødsel hvis det blir kollisjon.
Landslagsmannen har spilt samtlige av Färjestads 28 kamper så langt. Men han er ikke blant dem som får mest istid. Særlig ikke i powerplay, eller når Färjestad pådrar seg mange utvisninger.

- Vanskelig å komme inn
- Mot Södertälje mandag hadde vi 12x2, 1x5 og 1x20 utvisningsminutter. Det er vanskelig å komme inn i en sånn oppstykket kamp. Jeg spilte bare åtte minutter, sier Holtet, som definerer sine defensive arbeidsoppgaver slik:

- Jeg skal gi energi, smelle på litt og ta skudd.
Midtvegs i sesongen ligger Färjestad på 3. plass med 44 poeng. Det er fem opp til Linköping på toppen og bare to ned til Rögle på 8. plass.

Tett og jevnt
- Det er veldig tett og jevnt, sier Marius foran kveldens hjemmekamp mot Luleå. Så følger et tøft desemberprogram med fem bortekamper og bare to hjemme.

Karlstad er en ekte hockeyby. Det merker Marius godt:
- Ja, vi får høre det når vi taper og er naturligvis helter når vi vinner. Det er bare morsomt å spille når interessen er slik.
Etter 28 kamper har Marius Holtet scoret to mål og lagt tre målgivende pasninger. Klart beste poengscorer er Rickard Wallin med sine 25 poeng (12+13).
Holtets landsmann, Anders Bastiansen, har imponert så langt med 11 (6+5).
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.