HAMAR: Lillehammer la overraskende stort press på Storhamar Dragons i serieåpningen.
Lillehammer var aggressive, og Storhamar slet med å komme ut av egen sone i store deler av første periode.
Likevel var det Joakim Jensen som sørget for sesongens første mål og ledelse 1-0 til første pause.

Ruben Smith sto en solid kamp i mål og reddet hjemmelaget fra flere baklengsmål i de to første periodene. Han måtte se en puck bak seg uten å være enig med dommeren, men mannen i striper mente pucken var inne.

Mot slutten av 2. periode tok Storhamar føringen og Patrick Yetman kontret inn 2-1 bak en helt utspilt Lillehammer-keeper.
I den tredje perioden scoret rekkekamerat Pål Johnsen to ganger, før Yetman sørget for sitt andre for kvelden, på pasning fra Johnsen.

– Lillehammer føler nok at de burde ha ledet kampen etter den første halvdelen av kampen. De hadde oss på gaffelen der, men 2-1-målet vårt kom et utrolig viktig tidspunkt, sier manager Torbjørn Orskaug.

Øvrige resultater, ferdigspilte kamper: Comet – Stavanger 1-4, Vålerenga – Stjernen 4-1, Sparta – Furuset.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.