OSLO: Storhamar åpnet i Manglerudhallen i et voldsomt tempo. Men en god Lars Haugen sørget for at dragene aldri fikk uttelling. Den andre perioden åpnet som den første og både Joakim Jensen og Christian Larrivèe hadde sjanser de burde ha satt. M/S kom bedre med og styrte etter hvert uten å klare å overliste Trevor Koening. Likevel var det M/S som fikk hull på byllen først i 3. periode. Mats Knutsen fikk passere gjennom Storhamar-forsvaret, og sørget for en 1-0 til hjemmelaget. Andreas Hjelm utliknet ikke lenge etterpå på en utsøkt pasning fra Johan Ramstedt. Nettopp Ramstedt sendte dragene i føringen halvveis ut i perioden. Men Manglerud kom tilbake og sikret en 4. periode. Tre minutter ut i overtiden valgte Christian Larrivèe å gjøre alt på egenhånd. Canadieren passerte hele M/S-forsvaret før han lekkert satte pucken mellom beina til Lars Haugen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.