Tirsdag kveld ble en enestående festkveld for norsk hockey. I den mye omtalte seriefinalen banket Vålerenga Stavanger Oilers 7-1, og tok dermed gullet.

Mer dramatisk ble det om den siste plassen i sluttspillet, som til slutt ble Rosenborgs, etter at Stjernen slapp inn en sen scoring i lokaloppgjøret mot Sparta.

Dermed fikk Vålerenga velge motstander i kvartfinalene først. Valget falt på et lokaloppgjør mot Frisk Asker.

Espen Shampo Knudsen fortalte TV2 at det var reiseavstanden og faktumet at Vålerenga har hatt godt tak på Frisk som ble utslagsgivende for beslutningen.

Serietoer Stavanger Oilers valgte Rosenborg.

Slik spilles kvartfinalene i årets NM-sluttspill i ishockey:

Vålerenga – Frisk Asker

Stavanger – Rosenborg

Lillehammer – Lørenskog

Sparta Sarpsborg – Storhamar

Kampprogram: 1. kamp 7/3, 2. kamp 9/3, 3. kamp 11/3, 4. kamp 13/3, ev. 5. kamp 15/3, ev. 6. kamp 17/3 og ev. 7. kamp 19/3.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.