HAMAR: Vålerengas Knut Henrik Spets vartet opp med tre scoringer og en assist da Lørenskog ble slått 5-4 etter forlengning i eliteserien søndag.

Lørenskog gamblet i forlengningen da VIF hadde en spiller i utvisningsboksen. De tok ut keeper for å spille 5 mot 3, men det straffet seg. Lars Erik Lund ble matchvinner med 5-4-scoringen i åpent mål.
Vålerenga topper tabellen med 42 poeng på 19 kamper, fire poeng foran Sparta på likt antall kamper.
Tabelltreer Lillehammer slo bunnlaget Frisk Asker med 4-3 etter forlengning, og står med 36 poeng på 21 kamper.
Lørdag vant Stjernen et jevnt oppgjør mot Stavanger med 2-1. Henric Höglund sto for begge målene til Fredrikstad-klubben. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.