(Storhamar - Vålerenga 4-7)

De gulkledde tok tidlig kommandoen over kveldens kamp, og det var Nicklas Arnseth som skulle få æren av å sette årets første pinne hjemme i CC Amfi.

tabbescoring

97-modellen skulle bare dumpe pucken fra blå, men den spratt ugreit for keeperen og trillet inn.

Like etterpå doblet Mathias Zachariasen ledelsen for Storhamar.

Men hjemmelaget fikk det tøft i midtperioden, og de tapte den hele 4-1. Dermed var det gjestene som gikk av med ledelsen etter to perioder.

- Vi tror alt skal gå av seg selv etter en god åpningsperiode, og da blir vi straffet. Det er ikke bra nok, sier kaptein Even Langdalen.

tok ut keeperen 

Vålerenga scoret tidlig i tredjeperioden, men Bror Sveinung Orheim Skaarer ga Storhamar et lite håp med sin redusering etter 51:33.

Trener Tommy Larsen tok ut målvakt Magnus Vestlund i et desperat håp om utligning, men i stedet var Vålerenga som satte inn to pucker. Vegard Aspehaug og Håkon Vaglen scoret de to siste.

- Det er ingenting som er verre enn å tape for Vålerenga. Slik har det vært siden jeg var åtteåring, og slik er det fortsatt, sier Langdalen.

Martin Øvergaard og Simen André Edvardsen var med fra A-laget.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.