Han pådro seg skaden i hjemmekampen mot Sparta for to og en halv uke siden. Røntgen før Vålerenga-kampen avslørte ikke skaden. Derfor spilte han med store smerter mot Vålerenga. Etter den kampen fikk han tatt CT på foten, og her ble det påvist sprekk i båtbeinet i foten.
Det er den samme skaden som Nathan Martz hadde i fjorårssesongen.
Siden Vålerenga-kampen har Jimmy Andersson holdt seg ringside. Det vil han fortsatt gjøre, men han skal prøve seg så vidt på is i morgen.
- Jeg vet ikke hvordan skøytegåing vil arte seg. Jeg har en følelse av dette kan ta lang tid. Framgangen kommer ikke i rekordfart, sier Storhamar-backen som ikke vil antyde om når han er tilbake på isen igjen.
- Det kan skje før jul, i romjula mot Tønsberg eller etter jul. Det er bare å vente og se, sier Andersson som i stedet for ishockey, har tatt pappafri og koser seg hjemme med familien.
Som et slags hell i uhell, fikk også Jimmy Andersson smake på en runde med omgangssjuke mens han har gått skadet.
- Det er jeg i alle fall ferdig med. Når de verste smertene etter skaden gir seg, er jeg tilbake for fullt, sier Jimmy Andersson.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.