PHILADELPHIA: Trener John Stevens bygger mesterlag over tid. Til tross for bare 53 NHL-kamper i sin egen karriere, har han solide trenermeritter.

Når han vurderer Patrick Thoresen som god nok for NHL, er det fordi han har god kunnskap om å vurdere potensialet til unge spillere.
Stevens er tre ganger sluttspill-mester som spiller i AHL, blant annet med Springfield, der Patrick spilte i fjor høst. I 2005 ledet han ledet han farmerlaget Philadelphia Fantoms til ny seiersrekord i AHL og seier i sluttspillet.
Dermed bare det rett inn i Flyers, der han ble hovedtrener i oktober 2006.
Stevens er kjent for å være flink til å bygge et lag. Han har gjort det fantastisk over to år nå.
I fjor var Philadelphia nemlig det dårligste laget i hele NHL. Nå er det ett av fire lag igjen i årets sluttspill.
Det er en utrolig vending.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.