Sportssjef Atle Olsen bekrefter opplysningene overfor NRK.
- Da må det skje noe. Vi kan ikke fortsette å opptre sånn som vi gjør nå. Hvis vi skal nå målsettingene våre , er vi nødt til å gjøre det nå, så vi ikke havner for langt bak, sier Olsen.
Den storsatsende forstadsklubben har igjen hatt en skuffende sesongstart. Ambisjonen er å etablere seg blant topplagene i norsk ishockey og komme seg til sluttspillfinale. Den siste uken har Lørenskog i tur og orden tapt for alle de tre klubbene som endte øverst på tabellen i fjor.
Foruten 2-4-tapet mot Stavanger Oilers på egen is, har Lørenskog røket 1-6 og 2-8 borte mot henholdsvis Sparta Sarpsborg og Vålerenga.
Lørenskog er blitt nevnt som en av seriefavorittene i eliteserien både før fjorårssesongen og årets sesong. Knut Jørgen Stubdal har hatt hovedtreneransvaret i denne tiden, og innrømmer overfor NRK at klubben ikke har prestert opp til forventningene.
Atle Olsen erkjenner at Stubdals trenerjobb blir et viktig tema på mandagens møte.
- Det er jo det vi må ta stilling til. Vi har ikke hatt den diskusjonen oppe i det hele tatt. Men når det har vært så dårlig som nå, må vi sette oss ned og prate litt, sier Olsen til NRK. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.