HAMAR: Storhamar har til tider overkjørt gjestene fra Trondheim, de første 20 minuttene av kampen.
Det var unggutten Fredrik Lystad Jacobsen som startet det som kan bli en festaften for Dragons. Etter 9.42 spilt, scoret han 1-0 målet. Assistert av Martin Huse og Jimmy Andersson. Kun 33 sekunder senere satt Lystad Jacobsen sin andre for dagen, etter en perfekt pasning fra Christian Larriveè.
Dermed står det 2-0 til Storhamar, som forøvrig også vant skuddstatestikken i 1. periode 10-4.
 

Unggutten Fredrik Lystad Jacobsen fortsetter 2. perioden der han slapp i første, og bruker kun 33 sekunder på å føre Storhamar opp i 3-0. Assistert av Larriveè. Det er tydelig at Lystad Jacobsens tre scoringer inspirerte resten av laget til å følge opp. Minuttet senere gjør Nathan Martz 4-0. Samme mann gjør også 5-0, 22.45 spilt.

Joakim Jensen, som forøvrig spiller med gullhjelm i dag, er også sugen på å vise seg fram, og legger på til 6-0, før Eirik Skadsdammen avslutter 2. periodes målkalas med sin 7-0 scoring snaue to og et halvt minutt før pause.

Nathan Martz sier følgende om unggutten Lystad Jacobsen i pausen:

- Han har jobbet hardt, og fortjener virkelig dette.

Skuddstatestikk 2. periode: 13-13

Fredrik Lystad Jacobsen var god de to første periodene mot Rosenborg. Flere av ungguttene ville også vise seg fram. Hamar-gutten Martin Huse la på till 8-0 drøye tre minutter ut i 3. og siste periode. Huse hadde også assist på de to første målene, og spilte en god kamp for de gule og blå. Også Trygve Hillestad meldte seg på med sin 9-0 scoring da det gjenstod snaue ti minutter av kampen. Hillestads scoring ble også den siste i kampen, og Storhamar vant til slutt overbevisende 9-0.

- Vi starta kampen litt treigt, men fikk i gang spillet vårt etter seks-sju minutter, forteller en fornøyd Dragons-trener Michael Smithurst.

En annen fornøyd fyr etter 9-0 seieren, var målvakt Tommy Johansen. Han holdt nullen i en hel kamp, for første gang i den gule og blå trøya.

- 9-0 seier er helt fantastisk. Dette var helt klart en sterk seier, sier målvakten.

Skuddstatestikk 3. periode: 6-7

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.