HAMAR: Med Yetman inne på laget, ligger det an til at fire unggutter vil få sjansen i hver kamp.

- Det er snakk om 4. rekka, i tillegg til en back. Det ser ut som om det blir en rullering, og at det blir prestasjonsavhengig. Men det kan jo hende at de samme spillerne presterer i flere kamper, sier Orskaug, og fortsetter:
- Spillerne i 4. rekka spiller normalt mindre enn de andre, og da kan det være en fordel, i forhold til utvikling, at de også spiller på et annet lag. Der kan de bidra på en annen måte. Dette må vi se på undervegs.
Slik det ser ut nå, blir de tre første femmerne slik: Eerikki Koivu, Lars Løkken Østli - Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten, Joakim Jensen (1. femmer), Mattias Livf, Mats Larsen Mostue - Patrick Yetman, Pål Johnsen, Kristian Forsberg (2. femmer). Teddy Midttun, Andreas Hjelm - Antti Hildèn, Trygve Hillestad, Martin Blakseth Huse (3. femmer).
På backsiden har de Cato Ørbæk og Mikkel Stensrud som kjemper om backplasser, hvis Dragons ikke spiller med fire backpar.
I kveld spiller Dragons treningskamp mot Frisk-Asker. Alt tyder på alle spillerne er tilgjengelig. Pål Johnsen er frisk igjen, og Teddy Midttun trente igjen i går.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00