HAMAR: Storhamar leverte en god kamp mot serieleder Vålerenga i går, og kunne fort stukket av med tre poeng.

Derfor var det en skuffet og oppgitt Eirik Skadsdammen som rev seg i håret over misbrukte sjanser i går.
- Vi klarer ikke score. Det kjennes veldig surt, sier Skadsdammen, som utlignet Vålerengas ledelse med en styring på Mattias Livfs skudd.

Skuffet over sløsing
Men to ganger var han og Pål Johnsen alene med en enslig Vålerenga-back. Begge gangene valgte Skadsdammen å skyte selv.

- På den første turte jeg ikke passe, fordi Pål var dekket. I stedet ville jeg lure keeper. Jeg klarte det for så vidt, men skuddet satt ikke. På den andre var det et håpløst skudd, sier Skadsdammen.
I den første perioden skiftet initiativet litt mellom lagene, mens Storhamar tidvis spilte glitrende i midtperioden.

- Ble for engstelige
I 3. periode fikk Vålerenga styre.

- Dårlig av oss. Vi ble engstelige for å tape i stedet for å ville vinne. Det er vår feil at de fikk ta over.
Selv om Vålerengas Knut Henrik Spets var den eneste som fant nettet i straffeslagkonkurransen, mener Skadsdammen at dragene er på rett spor.
- Ser man bort fra de kjedelige kampene mot Lørenskog og Stavanger, flyter vi på en bra bølge om dagen. Jeg synes vi har tatt mange steg. Vi spiller jevnt med alle, og det er betryggende, sier Skads.

- Klatre på tabellen
Nå har han også fått teften av ny sluttspillsuksess.

- Vi har som mål å hamle opp med alle, og for Storhamar er målsettingen å være med å kjempe om NM-gull.
- Tror du det er mulig å vinne denne sesongen?
- Ja, jeg har alltid trua. Hvorfor skal ikke vi kunne vinne sluttspillet, spør Skadsdammen retorisk, før han legger til:
- Det er bare å spisse formen og bygge mer sjøltillit. Vi har ikke tapt på seks-sju bortekamper og det er et bra tegn. Det er bare å fortsette sånn fram til OL-pausa, og bruke de to ukene til å finpusse detaljer og bygge overskudd.
- Men det er lenge til sluttspill. Vi må fokusere på serien, for det er gode muligheter til å klatre der også, sier Skadsdammen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.