Mandag ettermiddag anslo den daglige lederen at det hadde kommet inn drøyt 50.000 kroner også i helga. Dermed har summen av aksjeaksjonen på Facebook, gaver og nye samarbeidsavtaler passert 450.000 kroner.
Det er hovedsakelig basert på folk som har villet hjelpe og som har engasjert seg i klubbens vanskelige aksjon. Blant annet har en bedrift som foreløpig vil være anonym, gitt en gave på 50.000 kroner, og en privatperson har gitt 30.000 kroner.
Nå skal klubben sette inn støtet overfor samarbeidspartnere, bedrifter og næringslivet. Kristiansen har et godt håp om å passere en million kroner 1. desember.

Gave 1: Kan selge billetter

En av gladmeldingene som ventet mandag morgen, var at torsdagens kampsponsor, Hamar Arbeiderblad, gir fra seg retten til å dele ut inntil 3.000 billetter.
- Vi syntes det var feil at vi skal dele ut gratisbilletter til et så attraktiv oppgjør som mot Stavanger, når klubben kan klare å selge like mange, og tjene gode penger i en vanskelig situasjon, sier konsernsjef Hans Jørgen Øveraasen i Hamar Media AS, som eier HA.
Erik Kristiansen jubler, og anslår at det er mulig å tjene 200.000 kroner, basert på at det sist ble delt ut nesten 2.000 billetter:
- Vi har et godt håp om klare å selge like mange, og det er en flott gave til oss, så skal vi sørge for at HA får en ny kamp senere.

Gave 2: Lodder ut?

I tillegg har Storhamar ytterligere en god inntjeningsmulighet på om lag 200.000 kroner i form i et lotteri, basert på en gave.
- Vi er i tett dialog med noen som kan tenke seg å gi oss en gave til en verdi av om lag 200.000 kroner. Tanken er å selge 1.000 lodd à 200 kroner pr. stykk og lodde ut gevinsten. Hvis vi lykkes med disse to tiltakene, er vi godt på vei til den første millionen.
I går formiddag var også verdien på auksjonen klubben har satt i gang sammen med samarbeidspartnere, på drøyt 61.000 kroner.
- Denne går til 31.12. i første omgang, og det kommer stadig inn nye ting, sier Kristiansen.
HA-sporten har fått tips om at det blant kommer spillertrøyer fra både Patrick Thoresens SKA St. Petersburg og fra New York Rangers-spiller Mads Zuccarello Aasen, med underskrifter fra samtlige spillere på lagene.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.