- Dem liker vi ikke. Dem har vi aldri likt, og dem kommer vi heller aldri til å like.

Slik oppsummerer blodfan Kenneth Hoel  Dragons-supporternes forhold til erkerival Vålerenga. 

Ufortjent 4-0-seier

I kveld gjester nettopp Vålerenga Hamar OL-Amfi, til den andre bataljen i semifinalekrigen mellom hockeylagene. Det første oppgjøret endte med 4-0-seier til hjemmelaget på Jordal, og seriemesteren har fått et godt utgangspunkt i semifinaleserien.

Dragons-fansen, som lader opp til kamp med øl på Hamar Sports Bar, bekymrer seg allikevel ikke.

- De er så klart gode, men det vi så på Jordal sist var ikke skremmende. Over sju matcher skal vi ta det laget der, sier Kine Jeanette Nilsen selvsikkert.

- Det var ingen 4-0-match, istemmer Hoel.

Historisk hat

Stian Bekkelund lar historien forklare det iskalde forholdet mellom Storhamar Dragons og hovedstadslaget.

- Det er mye historie, og det har vært mange tøffe bataljer opp gjennom årene, både på tribuna og på isen. Historie er vanskelig å glemme for dem som lever for det her. 

- Og dere lever for det her?

- Ja, konkluderer Bekkelund kontant.

Tror på festsifre

Kalle Føtters orkester spiller opp til fest før første dropp i kveld. Dragons-supporterne tror festen fortsetter ute på isen, og at de gule og blå fra Hamar vest gir fienden juling.

- Skal en være realistisk, så blir det vel 6 eller 7-0, smiler Stian Bekkelund, og utdyper.

- Vi er et bedre lag enn Vålerenga, det viste vi i starten av serien. Gjennom sesongen har det vært mye skader og fokus på andre ting, men nå har vi starta sluttspillet med forholdsvis blanke ark.

Selv om Dragons tapte fire av fem kamper mot Vålerenga i seriespillet, og fikk en dårlig semi-start på Jordal fredag, tror også Vegard Bekkevold på grei skuring i kveld.

- Vi må bare sette sjansene våre og gjøre bedre powerplay. Sluttspill er noe helt annet enn serien.

- Og resultatet i kveld?

- 9-1, avslutter Bekkevold håpefullt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.