HAMAR: Det var i midtperioden i søndagens kamp det skjedde. Blakseth Huse dekket et skudd, og var uheldig. Pucken traff hånda, og Dragons-spilleren vred seg i smerte.

Hos spesialist

I går var han hos en spesialist for en ekstrasjekk. Nå handler det om å finne en behandlingsmetode som er best mulig, først og fremst for å spare tid.
- Han vil få veldig god oppfølging, sier My Lystad, som er Storhamars lege.
Trolig vil det legges en mer detaljert plan for behandlingsopplegget i dag.

Bra sesongstart

Martin Blakseth Huse har åpnet sesongen veldig bra. Han står med fem mål og seks målgivende pasninger. Det gir en tredjeplass på poenglista i Dragons. Kun Joakim Jensen (3+10) og Christian Larrivée (4+9) er foran.
Blakseth Huse har pluss tre på pluss/minusstatistikken, og har en uttellingsprosent på 23.
Det er veldig bra.
Her forklarer han sjøl hva som skjedde:
- Jeg satte meg ned for å dekke skuddet, og var uheldig. Jeg kjente at det gjorde veldig vondt med en gang, vondere enn vanlig. Jeg har ikke hatt mange skader, men dette er uansett veldig bittert. Men slik er idretten, sier Dragons-spilleren, som har spilt sammen med Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen den siste tida.

Inn med Johnsen

Nå må trener Michael Smithurst stokke om litt. Mye tyder på at Pål Johnsen kommer inn for Martin. Pål startet også sesongen i den rekka.
- Vi er sårbare for skader, men det visste vi da sesongen startet. Det handler om bredden på stallen. Det er viktig å involvere spillerne når det må gjøres om på rekker. Det gjelder å være litt forsiktig med å gjøre om på noe som fungerer, sier Smithurst, som beholder rekka med Joakim Jensen, Nathan Martz og Eirik Skadsdammen.
De spilte sammen igjen mot Lørenskog, etter at Martz var ute i to kamper med skade.

Mikkelsen senter

Tredjerekka mot Lillehammer blir høyst sannsynlig Eirik Børresen, Ørjan Mikkelsen og André B. Paulsen, og 4. rekka: Eirik Salsten, Trygve Hillestad og Tom Ivar Hesbråten.
Smithurst har et mål om å bruke 4. rekka mer framover.
- Det er stort sett bare Stavanger som går rundt med fire femmere. De andre lagene bruker vanligvis tre femmere. Håpet er å få med 4. rekka mer, spesielt etter jul, sier Storhamar-treneren, som tar med seg spillerne til Lillehammer torsdag.
- Vi hadde en bra trening mandag, og nå skal vi forberede oss godt inn mot Lillehammer-kampen, sier Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.