HAMAR: Kanadieren ble en helt blant både publikum og medspillere i 2007-2008-sesongen da Storhamar tok NM-gull. Han blir som nevnt, trolig klar for spill til den andre seriekampen mot Lørenskog. Det handler om regler i forhold til datoer og transferkort.

69 målpoeng

30-åringen skled ut av den gylne Dragons-sesongen med best pluss/minusstatistikk av alle i eliteserien.
- Forhåpentlig får vi kvalitet, og en spiller med lederegenskaper, som produserer poeng, sier Dragons-trener Michael Smithurst.
Etter sesongen i Dragons dro kanadieren til ungarsk hockey. Han ble ungarsk mester i 2009 og 2010 med Székesfehérvár.
Nå kommer han fra Budapest Stars.
Tilbake til suksessen i Dragons: Nathan Martz produserte 20 mål og 49 målgivende pasninger i løpet av 55 kamper.

Typisk senter

- Jeg tror han er en spiller som kan dra med seg de andre gutta. Dette er spennende. Jeg har sett ham spille, og det var veldig bra. Jeg har også hørt veldig mye bra om ham, sier Smithurst, som nå får flere muligheter i forhold til å komponere laget.
Nathan Martz er en typisk senter, og som statistikken viser, er han en god pasningslegger. Han er spesielt god til å legge målgivende pasninger fra bak motstandernes mål.
- Han liker å ha pucken, og det blir viktig for de andre spillerne å være i bevegelse, sier Smithurst, og legger til:
- Han er en god spiller, men han er bare en spiller. Jeg er opptatt av at de spillerne som har jobbet hardt, fortsetter å vise seg fram. Det at Martz kommer, kan ikke være noen sovepute, sier Dragons-treneren.
Nathan Martz kjenner Christian Larrivée godt, og de skal også bo i nærheten av hverandre i Hamar.

Fullfinansiert

Det er Truls Røise & co. i Powerplay Club som har fullfinansiert kanadieren.
- Det har vært bra tilsig av aksjonærer i Powerplay Club. Enkelte privatpersoner har også bidratt, men jeg trodde at flere i næringslivet i Hamar skulle være med. Men det viser seg at pengene sitter lenger inne, sier Truls Røise.
På grunn av økonomien har ikke Storhamar Dragons mulighet til å hente nye spillere sjøl. Derfor er hjelpen fra Røise & co. gull verdt.

Jakter på back

Og de gir seg ikke med signeringen av Nathan Martz. Nå jaktes det på en back.
Det er også et sterkt ønske fra Smithurst.
- En svensk agent jobber med saken, så får vi se. Målet er i utgangspunktet å finne en back så fort som mulig, men det må være klaff, selvfølgelig. Når det gjelder en back, så blir ikke det så dyrt som signeringen av Martz. Det handler om å finne en rutinert spiller, som kan hjelpe de unge gutta, sier Truls Røise.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.