LILLEHAMMER: Lillehammer hadde 36 skudd på mål i går. Storhamar-målvakten reddet 35 av dem.
Kanadieren fra Edmonton spredte kilovis med trygghet i eget lag.
Mens Lillehammer-spillerne ble mer og mer frustrerte.
Koenig koste seg
- Det var moro å spille i dag. Det var et klassisk derby, og det var utrolig moro med så mange Storhamar-supportere på tribunen. Jeg koste meg, sier Koenig, og fortsetter:
- Jeg har kjempet litt mot skader den siste tiden, men i dag var det mye bedre, sier 35-åringen, som ikke ville ha detaljer om skadene i avisa.
- Jeg har hatt litt vondt etter Sparta-kampen. Det er ikke så viktig. Det viktigste i dag var at gutta ga alt, og var gode i overtall. Det er utrolig viktig i slike bortekamper, sier Trevor Koenig, som virket veldig rolig da det kokte som verst.
Blokkerte det meste
Han beveget seg smidig og smart, og de gangene Lillehammer-spillerne prøvde seg på snarveger, stakk han fram spaken og blokkerte muligheten.
Han fikset det meste i går kveld. Da det lå igjen ei knekt kølle, ryddet han sonen for søppelet.
Det lå igjen et par brukbare køller foran ham også. De la Storhamar-målvakten pent oppe på målet sitt, og delte dem ut igjen da det var stopp i spillet.
Helt sjef, med andre ord.
- Fikk flyt og energi
Trener Peter Johansson var også veldig godt fornøyd i går.
- Koenig var veldig god. Det var moro med suksess i power play også.
- Fram til det første målet, var jeg ikke fornøyd med 1. rekka. Med flyten fikk de tydeligvis energi, og det var moro å se på. Det var ekstra moro med Skadsdammen. Nå hadde han endelig marginene med seg, sier Johansson.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00