HAMAR: Eliteserien drar i gang igjen i kveld. Storhamar møter Stjernen borte.
På topp i sluttspillet
- Alt vi gjør nå er forberedelser inn mot sluttspillet. I OL-pausen skal vi ha en treningsleir med fullt fokus på sluttspillet, sier Gulliksen, og fortsetter:

- Tida går fort, og vi må hele tida forbedre oss. I sluttspillet skal vi være på topp.
- Hvor det mest å hente?
- Det er mange detaljer inne i dette her, men det dårligste nivået har vært lavere enn vi ønsker. Når vi er gode, så er vi skikkelig gode. Det har flere fått merke, sier Gullik.

Bedre defensivt
Han merker også en klar forbedring defensivt.

- Det er klar bedring, selv om vi hadde en liten glipp mot Lørenskog. Vi har vært stabile over lang tid, og løser ting på en bedre måte nå.
Dragons siste kamp var 22. desember. Så fikk spillerne fri fram til 26. desember, da det var trening. De trente også i går.
- Jeg har inntrykk av at gutta har hatt en bra juleferie. Noen dro hjem til Sverige. Det har vært bra tenning på treningene de siste dagene, og det virker som vi holder trøkket.

Møttes fire ganger
Storhamar har møtt Stjernen fire ganger denne sesongen. Det har endt med to seiere og to tap.

- Vi kjenner Stjernen godt, og vi bør ha en bra sjanse til å slå dem.
Gulliksen melder om en skadefri tropp. Ruben Smith får jobben med å stenge igjen målet i kveld.
PS! Dragons er nummer sju på tabellen med sine 40 poeng. M/S på plassen foran har også 40 poeng. Det er sju poeng opp til Lillehammer på tredjeplass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.