PHILADELPHIA: Patrik Thoresen innrømmer at det blir tøft å avansere videre til finale i årets Stanley Cup.

Bare to ganger tidligere i NHL-historien har noen klart den utrolige vendingen i sluttspillet.
New York Islanders i 1975 og Toronto Maple Leafs i 1942.
Til Philadelphias eneste lille fordel kan de bruke Elverum, som har vunnet sluttspillet i håndball hver gang det har vært tiårsflom: i 1995 og 2008.
Differansen mellom de to vendingene i hockey er nemlig 33 år, og i år er det nok en gang 33 år siden sist…

Få en seier først
- Vi har satt oss i en veldig vanskelig situasjon, men en gang også i nyere tid må noen klare å snu en slik serie, forklarer 24-åringen.

Samtidig gir han Pittsburgh kreditt for å ha spilt nok en god sluttspillskamp.
- De spiller utrolig bra og ødelegger mye for oss med god forechecking og hard jobbing. Det var rett og slett en vel fortjent seier. De jobbet oss ut av kampen.
Pittsburgh har gjort få feil, ligger samlet med laget og har spilt veldig disiplinert så langt.
- De støter aldri med backene på egen blålinje men faller inn i sonen og gir oss få sjanser til overganger. Jeg tror ikke de har noen klarere spilleplan enn oss, men de har vært flinkere til å følge sin.

- Ville vært suverent
Dersom Flyers kan vinne den fjerde kampen, og forlenge serien, innrømmer han at det er viktig for hans status.

- Hvis jeg kan komme inn og bidra til at vi vinner en kamp, får litt mer sjøltillit, samtidig som de begynner å tenke litt, ville det vært helt suverent for både laget og meg.
Også i den tredje kampen ble Steve Downie, Patrick Thoresens erstatter i de to siste kampene, nok en gang litt syndebukk da han ga bort pucken til Pittsburgh på offensiv blå.
Superstjernen Jevgenij Malkin kontret og spilte fram til 3-1 som avgjorde kampen.
- Det var en turnover som ga mål feil vei, og det var den avgjørende spikeren for oss. Det var mange slike situasjoner i kampen, men akkurat Downies feil ble det mål på, og det var litt uheldig for ham, fastslår Thoresen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.