- Positive nyheter, både på og utenfor banen er fin drahjelp for å gjøre en enda bedre markedsjobb. Dette gjelder også salget av hallnavnet, sier Svein Skarpmo.
Han mener han har en stor fordel i jobben i forhold til tidligere år fordi han starter fire-fem måneder tidligere i år enn i fjor.
- Å selge hallnavnet er ikke en prioritert oppgave foreløpig i den forstand at vi må bruke en annen strategi. Å selge hallnavnet blir en mer langsiktig jobb som vi må jobbe parallelt med. Også for hallnavnet må det utarbeides en presentasjon om hva vi faktisk skal selge. Husk at området rundt Hamar OL-Amfi, med håndballhall og toppidrettsgymnas vil bli en idrettslig oase på Hamar Vest. Det finnes utrolige profileringsmuligheter her når hele konseptet står ferdig. Vi må dessuten søke bedrifter som har økonomisk bæreevne til å forplikte seg til å være med på dette noen år. Vi kan ikke bytte navn annethvert år, sier Svein Skarpmo.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.