- Jeg vurderer veldig sterkt å dra til USA under tryouten under OL-oppholdet for å se om det er noen muligheter for meg til å få spille på et lag der borte neste sesong, sier sist sesongs talentprisvinner, Ole Petter Øvergaard.

Juniorhockey i Boston

Det den lovende Storhamar-vingen vil forsøke seg på, er å spille seg inn på et juniorlag i Boston der han var sist sommer. Han har selv tatt initiativ til dette, men det er ikke klarert med trenerne i Storhamar, men OP regner med at det han får tillatelse.
- I første omgang er det snakk om ett års spill med juniorhockey neste sesong. Hvis forsøket faller heldig ut, ser jeg ikke bort fra at jeg kan steget over på et college- eller universitetslag. Jeg vurderer forskjellige løsninger. Så langt er ingen ting bestemt. Det jeg først og fremst er ute etter, er å få testet egen kapasitet i en god juniorliga, sier Ødegaard som har vært innhopper i mange kamper i Storhamar denne sesongen.

Kamp om plassene

- Denne sesongen har vært mye opp og ned for meg. Det har vært både skuffelser og oppturer. Skuffelsene er kommet i form av benkesliting. En vil jo spille mest mulig når første legger ned så mye tid på trening før og under sesongen, sier junioren.
En av årsakene til at det er blitt slik, er ifølge Ødegaard at Storhamar er bedre forspent med forwards i år:
- Både Mads Hansen og Lars Erik Hesbråten er jo kommet nye som forwards og dette har gjort konkurransen om plassene tøffere. Men jeg kjører på med trening og spiller mye på U20-laget. Slik sett er det blitt mye ekstratrening i løpet av dette året. En må investere litt for å få noe igjen, sier Ødegaard som kan være tapt for Storhamar etter denne sesongen.

Norgren har ikke hørt noe

- Jeg har ikke hørt noe om dette
og har derfor ingen kommentarer til dette nå, sier fungerende hovedtrener i Storhamar Dragons, Jonas Norgren.
Norgren konsentrerte seg i går kveld i stedet om forberedelsene til kveldens kamp mot Vålerenga.
- Foran den kampen har jeg ett ønske. Det er at spillerne slår av håndbremsen og våger å slippe seg løs. Vi så under kampen mot Tønsberg at vi ble for feige i angrepsspillet vårt. Vi har satt oss høye mål denne sesongen, men kan ikke bli redde for å gjøre feil framover på banen. Jeg håper at gutta slipper opp og finner fram det lille ekstra mot Vålerenga. Dette har noe med selvtillit å gjøre, og 5-1 mot Tønsberg bør bety at vi har spilt på oss litt av det, sier Norgren.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00