- Vi har ventet lenge på å få fullt lag og nå er vi endelig der. Det betyr større konkurranse, spesielt på backsida. Det er bra for oss, sier Rune Gulliksen, og fortsetter:
- U20-laget spiller seriefinale borte mot Lørenskog tirsdag. Eirik Dagfinrud og Magnus Eikrem Haugen spiller der i den kampen, sier Rune Gulliksen, som forventer en tøff kamp mot Lillehammer i Hamar OL-Amfi i kveld.
- Det har vært mange jevne kamper, og det kan fort bli det igjen.
Han og Tom Erik Olsen gjør ingen forandringer på laget som slo Frisk Asker 3-1 søndag.
- Nå har vi fire kamper igjen før sluttspillet starter. Vi ser det an framover i forhold til justeringer.
Det betyr at Storhamar stiller med disse rekkene i kveld:
Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen (1. femmer), Jimmy Andersson, Anders Braavold - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen (2. femmer), Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Nathan Martz, Martin Blakseth Huse (3. femmer), Ole Petter Øvergaard, Eirik Skadsdammen, Ørjan Mikkelsen (4. rekke).
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.