LILLEHAMMER: Pål Johnsen, med to målgivende, var kjempefornøyd etter kampen.
- Dette var veldig godt. Vi i 1. rekka har vært dårlige i to kamper. Det er godt å kunne bidra igjen, sier Johnsen, og fortsetter:

Skrøt av Jensen
- Det er bra overtallsspill som avgjør slike kamper borte, sammen med godt keeperspill og bra forsvarsspill, sier Pål Johnsen, som skrøt ekstra av rekkekamerat Jensen.
- Jensen har tatt skikkelig tak. Han vinner nærkamper og gjør mange småting bra. Jensen spilte en knallkamp.
Dragons-kapteinen synes det er godt at hele laget har krabbet seg ut av den vonde trenden.
- Vi fikk en vekker, og snudde det. Det er deilig. Alle har bidratt til det.

- Løsnet i dag
Joakim Jensen fikk bokført ett mål og en målgivende. Han sa det slik:
- Nå må vi fortsette slik i neste kamp også. For å snakke for meg sjøl, så har jeg ikke vært der jeg vil være. Men det løsnet i dag, og det var godt. Det er alltid deilig å produsere poeng, sier Jensen.

Poeng i stedet for elg
Eirik Skadsdammen har ikke skutt noen elger ennå i jakta.
Men i går skjøt han blink to ganger.
- Det var bra av oss i 1. rekka i dag. Det er alltid greit å få litt sjøltillit. Dette var en bra trøst etter de første dagene med elgjakt. Jeg har stort sett bare famlet i tåka, sier Skadsdammen, som noterte seg for to mål og en målgivende pasning.

Smalt i 2. periode
Det var i midtperioden det skjedde i går. Lillehammer tok ledelsen, men så tok Dragons over i målprotokollen. Lars Erik Hesbråten styrte først inn 1-1 på pasning fra Christian Larrivèe i overtall.
Så var det 1. rekkas tur:
1-2: Jensen lirket pucken opp i krysset etter pasning fra Johnsen og Skadsdammen - i overtall.
1-3: Sekundet etter at Lillehammer fikk fullt lag igjen, banket Skadsdammen inn en retur.
1-4: Jensen kjørte trylleshow bak mål, og pasningen til Skadsdammen var perfekt: Pang i mål.
- Pasningen fra Jensen var det klasse over, sier Skadsdammen.
Fram til det første målet hadde ikke Team Johnsen gjort så mye ut av seg, men så løsnet det altså.

Lillehammer kjørte på
I sisteperioden kjørte Lillehammer på med det de hadde, men Trevor Koenig (se egen sak) sto i veien for alt, og storspilte. Samtidig som bortelaget spilte enkelt i egen sone.
- Vi spilte en smart kamp, sier Eirik Skadsdammen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.