Storhamar Dragons er sterkt representert på dommersida når hockeysesongen avvikles. Når NM-finalene nå avvikles er Joakim Svarstad med som linjedommer.
HAMAR: Denne sesongen har klubben hatt fire dommere i sluttspillet, to hoveddommere og to linjedommere. Tommy Søstumoen ledet fire kvartfinaler og en semifinale, mens Roy Stian Hansen var fjerdedommer i kvartfinalene.
Steven Richardson var linjedommer i tre kvartfinaler, men fikk et amputert sluttspill etter som han var tatt ut til Paralympics. Der dømte Storhamar-dommeren finalen!
Linjedommerkollega Joakim Svarstad har vært mest i aksjon av de blågule i sluttspillet. Etter fem kvartfinaler var han på isen i seks semifinaler. Nå er han også på tett på blålinjene i tre av dem fem første NM-finalene mellom Vålerenga og Stavanger, dersom ikke ett av lagene vinner på fire kamper. Svarstad skal ilden i sin første kamp lørdag.
I tillegg har Roy Stian Hansen dømt NM-finale i U19 og C-VM for U18 i vinter, mens Glenn Frode Kristoffersen har dømt kvalifisering til eliteserien der Frisk og Rosenborg sikret plass i neste års serie. Kristoffersen er en av flere unge dommere som er aktuelle for eliteseriegruppa, enten til høst
- I de yngre rekkene gror det også godt. I årets forbundscup for 14-åringene fikk Kim André Østhagen dømme finalen etter en god sesong, forklarer Odd Christian Svendby.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.