Oslo
- Vi sviktet Tommy i dag, sa Christian Larrivée.
For da Vålerenga gikk opp til 3-0 etter nøyaktig tre spilte minutter, følte Michael Smithurst at han måtte gjøre noe drastisk.
- Jeg følte jeg måtte gjøre noe som vekket laget. Derfor ble Tommy ofret, sier Smithurst.
Det var ingen som mente Tommy Johansen hadde skyld i baklengsmålene, og Dragons-målvakten var rasende da han fikk beskjed om å forlate isen. Det endte med at han slo spaken i vantkanten da han satte seg.
- Jeg ville ikke ut. Jeg ville spille videre, men jeg så også at Jesper (Engelin) gjorde seg klar, sier Tommy Johansen.
Engelin slapp inn bare ett mål, men det holdt ikke helt framover for Dragons i snuoperasjonen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.