Storhamar ga i realiteten bort alle fem målene mot Tønsberg. Da hjalp det lite at Tommy Johansen reddet 37 skudd.
Han er den første til å innrømme at returen rett i beina til Chris Knowlton på Tønsbergs 1-0-scoring ikke var noen topp-prestasjon. Det føyde seg inn i rekken av billige mål av gavmilde drager 40 dager før julaften, og gjorde hele laget stresset.
- De kom to mot en og jeg måtte gi en retur som traff en umarkert spiller. Jeg skal ta delt skyld med dem som bommet så Tønsberg fikk kontringen. I dag henger ikke rekkene sammen, det er bare tre-fire i hver rekke som jobber skikkelig. Vi gir jo bort alle målene, sier Johansen.
Han hadde en svett kveld mellom stengene, og reddet 37 skudd, men slapp inn fem pucker. Bare i den tredje perioden stoppet han 18 skudd. - Det som er rart er at jeg hadde godfølelsen hele kampen, men det hjelper lite når vi gjør så mye rart.
Jimmy Andersson var uheldig tomålsscorer. På 0-5 i overtall stoppet han en pasning, men Chris Knowlton fikk tilbake pucken og satte pucken i mål via Andersson. - Det er sjelden jeg scorer to mål i kamp, uansett hvilken vei det er. Hva skal man egentlig si? Det føltes ut som vi var bra med i første periode, men de får masse energi av målene. Det var det vårt første skikkelige mageplask denne sesongen, og det finnes ikke noen unnskyldning for at vi var så dårlige.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00