HAMAR (HA.no): Det var i den tredje kvartfinalen utfordringene snek seg inn i kroppen hans.

Men Dragons-keeperen svettet det ut, og kjempet på.

- Det ble halsbetennelse og feber, og det tappet kroppen litt. I den tredje kvartfinalen slet jeg, og måtte kjempe litt med meg sjøl, men det er blitt bedre og bedre. I den siste kvartfinalen i Sarpsborg var jeg ganske pigg. Nå er jeg ferdig med antibiotikakuren, og det kjentes veldig bra ut på treninga nå, sa Tommy Johansen til HA-sporten onsdag ettermiddag.

rinkside 1.jpgFredag kveld braker det løs med semifinaler. Første episode spilles inn på Jordal Amfi.

Kan bli en målvaktsduell

- Det blir utrolig moro. Dette er herlige kamper å spille. Vålerenga er noe helt spesielt.

Det kan fort bli en målvaktsduell. Tommy Johansen mot Steffen Søberg.

- Vi får se. Jeg tror det blir tette oppgjør. Vi har en bra sjanse. Det viste kvartfinaleserien mot Sparta, som var solid og bra. Det er nå det gjelder, og jeg håper det blir mange tilskuere, som lager skikkelig trøkk, sier 26-åringen, som er veldig godt fornøyd med jobben som er blitt gjort foran ham.

- Gutta kaster seg og dekker skudd. Da er det moro å være keeper.

Pål Johnsen gleder seg også til Vålerenga-kampene.

- Vi gjennomførte en bra kvartfinaleserie, og fikk Vålerenga, som vi ønsket. Det å spille mot Vålerenga er noe helt spesielt. Det er de kuleste kampene. Den historien går langt tilbake, og det betyr litt ekstra for Hamar-folk å slå Vålerenga og Lillehammer. Det er alltid litt ekstra interesse rundt disse kampene, og det liker vi. Nå prater folk i Hamar hockey, og det er perfekt. Jeg håper det kommer mellom 4.000 og 4.500 tilskuere, sier Pål Johnsen.

Rinkside nå

Power play-spillet til Dragons har ikke imponert noen i kvartfinalene. Mot Vålerenga må det bli mye bedre. Det er spillerne også enige i, og det er et av temaene i dagens Rinkside-sending som du kan se nå.

Lars Erik Hesbråten mener uttellingen i overtall må opp i semifinalene.

Dette er ett av temaene som blir diskutert i siste utgave av hockeymagasinet Rinkside, som legges ut i dag. Gjester i studio i Hamar OL-Amfi er Hesbråten, Fredrik Lystad Jacobsen og trener Rune Gulliksen.

Rinkside (artikkelen fortsetter nedenfor):

Brooks spiller ikke

I går ble det klart at Brendan Brooks ikke spiller semifinalene for Vålerenga, etter at det kom fram at han har spilt uten arbeidstillatelse.

- Brooks er en god spiller, og slik sett er det en fordel for oss at han ikke spiller, sier Pål Johnsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.