Storhamar terper mot lørdagens seriepremiere hjemme mot Vålerenga.

Anders Gulliksen og Martin Blakseth Huse, som sto over lørdagens treningskamp, trente fullt, og begge kjenner seg klare.

slagskudd

Gulliksen fikk et slagskudd i hånda under fredagens trening, og det var grunnen til at han sto over. 

- Jeg kjenner det fortsatt litt, men det er ikke være enn at det går an, sier Gulliksen.

Blakseth Huse har slitt med brist i to ribbein, men han er også klar.

Etter at Norge hadde slått Frankrike og sikret seg OL-billett, skrev Stavangers Tommy Kristiansen følgende på Twitter: "Fikk en hjernerystelse men hva har det å si når vi er klare for OL".

dag til dag

I Storhamar-leiren er de langt mindre åpne om skader.

I dag snakket vi med Sjur Robert Nilsen, og han fikk spørsmål om hvordan ståa er for Christian Larrivée og Martin Rønnild.

- De ser greie ut, sier Nilsen om Gulliksen og Blakseth Huse, før han legger til:

- De to andre er ute fra dag til dag, men vi håper å ha begge klare, sier han. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.