HAMAR (HA): Den siste tiden har Lørenskog blitt beskyldt for å forsøke å snappe spillere fra andre klubber før overgangsvinduet stenger. Nå tar sportssjef Atle Olsen bladet fra munnen og forklarer fakta.

HA har ved et par anledninger skrevet om at Lørenskog har jaktet på Tommy Johansen og Fredrik Lystad Jacobsen.

LES OGSÅ:

Sist helg kunne vi fortelle at administrerende direktør, Svein-Erik Edvartsen, har avholdt et "hemmelig møte" med Fredrik Lystad Jakobsen, og at klubben også har forsøkt å hente deres førstekeeper Tommy Johansen.

Blir forbannet

Nå vil Atle Olsen har stopp på dette:

- Vi kan skriftlig dokumentere at agenten til Tommy Johansen tok kontakt med oss på forespørsel fra Tommy Johansen selv. Han spurte om Tommy kunne være av interersse og ba om tilbud. Agenten til Fredrik Lystad Jakobsen tok også kontakt med oss og spurte om vi var interessert, sier Olsen.

- Jeg blir forbannet når vi beskyldes for slike ting. Jeg har ikke vært i kontakt med verken Tommy eller Fredrik, og jeg har ikke vært i Hamar for å snakke med dem, sier Atle Olsen bestemt til h-a.no.

- Har andre fra Lørenskog vært her, for eksempel Svein Erik Edvartsen?

- han bor jo på Hamar så det kan jo være noen som har sett han på byen. Om han har snakket med noen i klubben vet ikke jeg, men siden jeg har ansvaret for det sportslige i klubben, er det min jobb å eventuelt hente spillere. Og det har jeg ikke gjort.

Fikk melding

- Du sier at Fredrik og Tommys agenter har kontaktet dere?

- Ja, det stemmer. Jeg fikk en melding fra agenten til Tommy Johansen som spurte om det kunne være aktuelt for oss å hente Tommy. Vi var samtidig på jakt etter en ny keeper, så det var jo aktuelt, men jeg svarte han at det kunne være interessant. Det var jo naturlig i den situasjonen vi var. Men jeg har overhodet ikke ringt noen av spillerne for å høre om de kunne være interessant å komme til oss, sier Atle Olsen. 

- Hva med interessen for Fredrik Lystad Jacobsen?

- Også i det tilfellet har jeg fått en sms om vi kunne være interessert. Jeg har ikke svart på den,

Etter gårsdagens GET-runde, der Storhamar, som nylig har blitt trukket 15 poeng av ishockeyforbundet, tok en sterk hjemmeseier mot Sparta, skrev deres lagleder Thore Saxrud følgende på Twitter:

"Takk til 8 kollegiale klubber som ikke har tatt kontakt med noen av våre spillere i den kjedelig situasjonen vi er i."

- Helt feil

- At det nå blir fremstilt som at Lørenskog forsøker å ta spillere fra andre klubber er selvsagt helt feil. Det er agenter som tar kontakt med oss på vegne av sine spillere og spør om vi er interesert og ber om tilbud. Det vet spillere veldig godt selv også. Det er på tide med ærlighet, sier Olsen.

Nå håper Atle Olsen at det blir slutt på alle spekulasjoner rundt overganger. Ved midtnatt stenges overgangsvinduet. Alt tyder på at både Tommy Johansen og Fredrik Lystad Jacobsen blir i Dragons.

- Jeg ønsker Dragons virkelig til lykke i sluttspillet, og jeg håper at de klarer seg gjennom problemene. Dragons er en institusjon i norsk hockey. En institusjon vi trenger så jeg håper det går bra med dem, avslutter Atle Olsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.