• BLIR SKUFFET: Pål Johnsen har alltid store forventninger til egen form før første istrening. Veteranen blir like skuffet hver gang. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Sommeren har vært uutholdelig for Dragons. Etter semifinaleexiten på Jordal 2. april har det blitt svært få skøyteskjær på hockeygutta fra Hamar vest. 

- Jeg har ikke gått på skøyter siden semifinalen i vinter, forteller veteran Pål "Magic" Johnsen (38), som debuterte for Dragons tilbake i 1992 og nå er klar for en ny sesong i gult og blått.

Trist Johnsen

Fredag 1. august var Johnsen og de andre dragene endelig tilbake på den speilblanke isen i Hamar OL-Amfi, etter hele fire måneder uten skøyter på beina. 

- Man gleder seg, men samtidig blir man litt trist av den første istreninga hvert år, smiler Johnsen.

Se og hør hans forklaring på hvorfor i videoen over!

Usikre forventninger

Dragons røk dramatisk ut av NM-semifinalen i vår. Johnsen har foreløpig ikke klart for seg hva som forventes av gultrøyene kommende sesong.

- Vi har ikke prata om målsetningen ennå, og jeg er usikker på hvordan de nye spillerne er, så det er vanskelig å si så tidlig, sier Johnsen.

Den ivrige Dragons-fansen, som i hundretall stilte opp i OL-Amfien og overvar istrening nummer én, håper på mer enn semifinalespill til våren.

- Det kommer an på de nye spillerne, men jeg tror det blir bedre enn i fjor. Vi går for gull i NM, sier Supporterunion-leder Stian Bekkelund.

Sommeris i skipet

Også Vikingskipet åpnet sommerisen fredag, og både mosjonister og skøyteprofiler, med Håvard Bøkko i spissen, strømmet til den glatte hurtigløpsbana.

- Å komme tilbake hit er det man gleder seg til hele våren og sommeren. Man er alltid litt Bambi på glattisen den første økta etter en lang periode uten is, men det har føltes verre før, forteller Bøkko etter noen runder i Vikingskipet.

Viggo Sundmoen i Hamar Olympiske Anlegg forteller at sommerisen blir liggende en stund.

- Den er åpen til 17. august, og alle kan komme. Nå er landslaget her, men vi har plass til alle som vil gå på skøyer, lover han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.