HAMAR: Johansen var i en klasse for seg i mannskapet til Michael Smithurst i amfi´en i går. Han var den eneste som hadde tenning og som virket å være motivert for lagets tredje seier på rad. 34 redninger på 35 skudd, tilsier en redningsprosent på over 97!
- Det ble nok å gjøre utover i kampen, men spillemessig var kampen en nedtur fra våre to foregående kamper, sa keeperhelten og la til:-Nå virket det ikke som om noen ville gjøre det lille ekstra som skal til for å vinne ishockeykamper. Vi lot M/S styre mer enn vi er vant med. Slik det gikk etter hvert, var det synd jeg måtte slippe én puck forbi meg, men sant å si hadde vi vel ikke fortjent å vinne denne matchen. Nå må vi opp flere hakk mot Vålerenga. Vi kan ikke fortsette slik.

Selvransakelsens stund

Også i trenergarderoben var det tid for selvransakelse. Mange spørsmål ble stil. De aller færreste ble besvart.
- Det er ett eller annet med M/S, sa Michael Smithurst.
Han vet hva han snakker om. For Storhamars M/S-kompleks er ikke av ny dato. Han har selv følt det som spiller for Dragene.
- M/S jobber og sliter. Denne gangen var de taktisk bedre enn de pleier å være, og de jobbet hardere enn oss, sa Smithurst om kontringslaget fra Oslo som begikk den frekkheten å styre det meste av spillet på Storhamars hjemmebane.
Og det som bekymret Smithurst mest: M/S fikk lov til å gjennomføre alt de prøvde på uten at hans egne spillere gjorde annet enn halvhjertede forsøk på å stå i mot.
Som den pedagogen han er, valgte Smithurst først å gå i seg selv for å se om det var noe han hadde gjort galt. Han fant ingenting han kunne sette fingeren på:

Tre flaksemål

- Vi har forberedt oss godt til denne kampen. Vi visste hva vi skulle være obs på, men det fantes ingen glød noe sted. I det ligger det vel en selvransakelse for spillerne, sa Smithurst som kan takke høyere makter for at Storhamar skaffet seg tre mål etter spill som ikke står i spillermanualen Smithurst har laget opp for laget sitt.
1-0: Christian Larrivée kaster seg og André Paulsen får klare bane til mål.
2-0: Trygve Hillestad slenger i veg en puck fra egen sone til M/S blålinje. Gummiskiva hopper over køllebladet til en M/S-back og Eirik Salsten var våken nok til å forfølge pasningen-og sette skiva i mål.
3-0: Det eneste målet som minnet litt om det Storhamar har trent på. Det startet på høyresiden med Larsen Mostue og Joakim Jensen. Skuddet fikk Nathan Martz mirakelløst styrt i mål.
- Jeg skal ikke svartmale og vi skal ikke grave oss ned. Vi tok tre poeng, men vi må heve oss mange hakk mot Vålerenga søndag. Til gjengjeld er den kampen selvmotiverende, sa Michael Smithurst.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.