ZÜRICH: - Jobben vår er å score mål. Det har vi ikke klart, og da har vi heller ikke gjort jobben vår. Hockeykamper vinnes ikke av målsjanser, sier Patrick Thoresen om seg selv om resten av Norges førsterekke, som også består av Tore Vikingstad og Per-Åge Skrøder.

- Vi må også ta på oss litt av skylda for et par av baklengsmålene. I tillegg redder keeperne oss ved et par anledninger.

Nøkkelkampen i morgen
Norge viste fine tendenser i de to siste periodene i går. Det betyr mye for selvtilliten å henge med et så godt lag som Tsjekkia. Nøkkelkampen for det norske laget, spilles mot Danmark i morgen. Om det blir avansement til mellomspillet, eller en kamp for å unngå nedrykk, står og faller på om Norge slår danskene.

- Alle vet at den store kampen for oss er onsdag. Da møter vi også spillere på vårt nivå. Vi kommer til å ha pucken mer, og det vil bli en helt annen kamp. Det er vanskelig å sette ord på akkurat hvordan det blir forskjellig, men vi får mer tid og muligheter offensivt.

- For mye respekt
Han var tålig fornøyd etter gårsdagens innsats.

- Vi begynte kanskje med for stor respekt. Og det er noen småting, som vi egentlig har snakket om, som vi fikk endret i den første pausen. Fortsatt mister vi pucken litt for enkelt, og på den måten tillater vi dem å opprettholde et press i sona vår.
- Mot Danmark skal både rekka vår og resten av laget heve seg enda mer, og vi skal vinne den kampen, sier Thoresen til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.