Brynäs banket Djurgården lørdag kveld og utlignet til 1-1 i kamper i åttedelsfinalen i sluttspillet i svensk hockey.

For Patrick Thoresen ble kvelden ekstra tung, etter at han slo ned Pathrik Westerholm i førteperioden.

Se situasjonen her.

Det ble først diskutert om Hamar-gutten kunne få karantene for overtrampet, men det ser ut til at han ikke blir ytterligere straffet. 

Dommerne valgte å ikke gjøre noe mer med hendelsen etter kampslutt, noe som tilsier at den i utgangspunktet ikke vil bli etterforsket videre.

Søndag formiddag var Thoresen tilbake på is med lagkameratene, som forbereder seg til mandagens avgjørende åttedelsfinale. 

Han var ordknapp, og ønsket ikke å prate om hendelsen.

- Jeg orker ikke å prate om den hendelsen. Jeg var ferdig med den for tolv timer siden, sier Thoresen ifølge Aftonbladet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.