MOSKVA: Patrick Thoresen er en av KHL-spillerne som får spille All Star-kampen i den russiske ishockeyligaen 30. januar.

Thoresen har markert seg med godt spill etter overgangen til øst. Han står med 50 poeng på 46 kamper for Salavat Julajev.
Nå blir han hyllet av sportsjournalister og supportere som har stemt ham fram som en av All Star-spillerne.
- Det er utrolig gøy, en ære, selv om det kanskje lå i kortene siden jeg lå i toppen av statistikken, sier Thoresen.
Han synes det er spesielt hyggelig at laget er plukket ut av supportere og journalister.
- Det må bare bety at jeg har gjort mye riktig i den tiden jeg har vært her, sier han. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.