Thoresen og hans Djurgården jakter på en av de seks plassene som gir direkteplass i sluttspillkvartfinale. Etter torsdagens seier ligger Stockholm-klubben på plass nummer sju, poenget bak Sondre Olden og hans lagkamerater i Brynäs.

– Dette var en utrolig viktig seier. Vi var helt avhengig av å få denne trepoengeren for å henge med topp seks, sa Patrick Thoresen til C More etter kampen.

Den norske landslagsprofilen sendte hjemmelaget i ledelsen etter snaue sju minutter av åpningsperioden etter forarbeid av rekkekamerat Marcus Högström. Seks minutter før slutt i siste periode sto samme duo bak 2-0, og igjen var Thoresen mannen som satte pucken i mål bak Rögle-keeper Oscar Dansk.
Da hjalp det lite for gjestene at Felix Schütz reduserte til 2-1 rett etterpå. Djurgården tok seieren og tre meget viktige poeng.

– Det var Thoresen som var forskjellen på lagene. Vi hadde muligheten mot slutten, men var ikke kalde nok, sa Rögles trener Anders Eldebrink etter kampen.

Rögles norske keeper Lars Volden så hele kampen fra sidelinjen.

I toppen av SHL-tabellen økte Skellefteå sitt forsprang til rivalene med 3-0-seier borte mot Malmö. Mats Roselli Olsen og hans Frölunda ligger fortsatt nærmest serielederen til tross for 3-5-tapet for HV71 torsdag. Roselli Olsen fikk notert en målgivende pasning for gjestene.

Färjestad, med Jonas Holøs og Martin Røymark på isen, hadde små problemer med å slå tabelltreer Luleå 5-2. Karlstad-klubben er nå nummer fire på tabellen og har god kontroll på kvartfinaleplassen i sluttspillet.

Per Åge Skrøder og hans Modo holder på sin side liv i håpet om å unngå nedrykk med 1-0-seieren over Linköping. Fem poeng skiller opp til Rögle på trygg grunn.Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.