Storhamar tapte semifinaleseriens andre kamp 1-2 hjemme i CC Amfi.

Solid åpning

Foran 5.069 tilskuere tok Storhamar tak i kampen fra start. Vertene styrte spillet og jaktet scoring gjennom hele første periode.

Skuddstatistikken 11-3 fortalte om en Storhamar-dominert kampåpning, men en god Ruben Smith i Stavanger-målet sørget for at de første 20 minuttene ble målløse.

- Jeg tror Storhamar-supporterne er ganske fornøyde med det de har sett. Storhamar har sett bra ut, og Oilers har fått til lite, oppsummerte Ole Eskild Dahlstrøm på TV 2 Sportskanalen. 

grusom fortsettelse

Mens Storhamars førsteperiode var bunnsolid, ble midtperioden det motsatte. De gule og blå tapte alt av dueller, skapte nærmest ingenting framover og åpnet opp i egen sone.

Stavanger scoret én gang i hver ende av perioden. Dan Kissel passerte Magnus Eikrem Haugen og satte pucken forbi Oskar Östlund etter tre minutter, og med like mange minutter igjen av perioden styrte Josh Soares inn 2-0 i power play. 

- Vi spille veldig bra i førsteperioden, men detter litt ned i andreperioden. De fikk mer tak på oss, sier Oskar Östlund.

Storhamar tapte

I overtall og uten målvakt 27 sekunder før slutt kom scoringen omsider fra Storhamar. Mikael Zettergren kjempet inn reduseringen.

Målet kom imidlertid for sent, og Stavanger klarte å ri av gultrøyenes korte sluttspurt.

- Det er surt å tape, men det er ikke umulig å slå Oilers. Det har vi vist, sier Östlund. 

Stillingen i semifinaleserien er dermed 1-1.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Mikael Zettergren, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Anders Gulliksen.

3. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Martin Gran.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Patrik Bäärnhielm - Vetle Lindstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.